Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kysymykset

Kysymys 1: Mikä on TerraClean?

TerraClean on palvelu joka poistaa hiilet,karstat ja muut epäpuhtaudet moottorista, palauttaen ajoneuvon tehot ja vähentäen haitallisia päästöjä.

Kysymys 2: Mitä TerraClean palvelu työntekijät tekevät?

TerraClean palvelu työntekijät kiinnittävät ajoneuvosi TerraClean koneeseen (joko bensiini tai diesel). Kone käyttää erittäin hienostettua, epähaitallista polttoainetta patentoidun teknologian kanssa, poistaen hiili tukkeutumat ajoneuvostasi.

Kysymys 3: Onko TerraClean parempi kuin kaadettava aine jota olen käyttänyt vuosia?

Kyllä, TerraClean on uniikki puhdistus menetelmä. Siinä ei ole kyse vain kemiasta, vaan siitä että se käyttää patentoitua teknologiaa. TerraClean puhdistaa pumpuista suuttimiin, palotilasta aina pakoputkiston päähän asti.

Kysymys 4: Kuinka paljon palvelu maksaa?

 TerraClean palvelu maksaa normaalisti alk.190e. Kampanjojen aikana välillä erikois tarjouksia.

Kysymys 5: Toimiiko palvelu kaikilla ajoneuvoilla?

Kyllä,TerraClean toimii melkeinpä joka ajoneuvolle. Palvelumme toimii moottoripyöriin, autoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin, traktoreihin, busseihin ja merimoottoreihin.

Kysymys 6: Missä on lähin TerraClean piste?

Lähimmän TerraClean pisteen voit tarkistaa tästä.

Kysymys 7: Toimiiko palvelu nestekaasu/ biokaasuautoille? ( myös trukit)

Kyllä. Useimmat autot jotka toimivat nestekaasulla, toimivat bensiinillä ennen muuntamista, joten neste/biokaasuajoneuvot voidaan puhdistaa normaaliin tapaan.

Kysymys 8: Tarviiko Hybridauto TerraClean palvelua?

Kyllä. Hybrid teknologiassa on myös polttomoottori, joka tarvitsee normaalia puhdistusta. Lisäksi ajoneuvot käyttävät "Stop-Go" järjestelmää, joka aiheuteuttaa jopa normaalia polttomoottoria enemmän karstaa, Koska moottorin on vaikeampi saavuttaa optimaalista lämpötilaa.

Kysymys 9: Milloin autoni tarvitsee TerraClean huoltoa ensimmäisen kerran?

Yleissääntönä voidaan pitää, että auto tarvitsee huollon ensimmäisen kerran n.30000km jälkeen. Jonka jälkeen kerran vuodessa / 30000km välein. Jotta moottori pysyy optimaalisen puhtaana koko ajan.

Kysymys 10: Minulla on useampi ajoneuvo TerraCleanin tarpeessa, onko alennus mahdollista?

Me olemme vain tuotemerkin maahantuoja, TerraClean yrittäjät määrittävät lopullisen hinnan sekä mahdollisen alennuksen. Kysymällä lisätietoa.

Kysymys 11: Mitä voin itse tehdä vähentääkseni hiili tukkeutumia? (karsta)

Käyttämällä hyvää laadukasta polttoainetta, voit vähentää tukkeutumien määrää. Mutta Palamisprosessissa syntyy aina jokatapauksessa hiiltä/karstaa. Jota ei saa pois moottoria purkamatta muuten kuin TerraClean menetelmää käyttäen. Jolloin samalla puhdistuu myös pumput,suuttimet,katalysaattorit,partikkelisuodattimet. 

Kysymys 12: Voiko TerraClean palvelu vahingoittaa ajoneuvoani?

Yksinkertainen vastaus on ei. TerraClean palvelu käyttää hyvin hienonnettua polttoainetta, joka ei aiheuta yhtään ongelmia ajoneuvollesi tai minkään sen osiin. TerraClean ei korjaa ongelmaa vaan ennaltaehkäisee, joka auttaa estämään tulevia ongelmia.